Testimoni Shaklee Collagen Powder - Serbuk Kolagen Terbaik di Pasaran | Pakar Cantik

Tuesday, December 22, 2015

Testimoni Shaklee Collagen Powder - Serbuk Kolagen Terbaik di Pasaran

Assalamu'alaikum w.r.t

Perasan tak, sekarang tengah hangat cerita pasal kolagen, sana sini iklan kolagen je. Semua orang mengakui kehebatan kolagen untuk kecantikan dan kesihatan badan yang menyeluruh, sebab tu pakat ramai-ramai cari produk kolagen untuk lebih cantik dan gebu serta awet muda.

Namun awas, pastikan kolagen pilihan anda berkualiti dan memberikan kesan yang setimpal dengan pelaburan anda. Collagen Powder jenama Shaklee sangat murah jika dibandingkan dengan kualiti yang ditawarkan. Kajian Saintifik menyatakan Collagen Powder Shaklee menunjukkan kesan terbaik selepas 8 minggu penggunaan, namun rata-rata pengguna berpuas hati kerana hasil boleh dilihat seawal 7 hari (bergantung kepada tahap kesihatan dan kadar metabolisma tubuh individu).


Tak hairanlah sekali order bukan sekotak je. Elok sangatlah sekarang tengah promosi Collagen Powder (Sah sehingga 31 Disember 2015)
1. Beli 2 kotak dapat diskaun 5%
2. Beli 6 kotak dapat PERCUMA sekotak

Untuk promosi no. 2, anda akan dapat
1. PERCUMA sekotak Collagen Powder bernilai RM 315.90 (harga termasuk gst)
2. PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM 68.90
3. Pembelian dengan harga ahli (jimat 25% = RM381.60)
4. Penghantaran PERCUMA 
5. Cash Rebate > RM100
6. Penjimatan > RM800!

P/s: Boleh kongsi dengan kawan-kawan office borong Collagen Powder ;)

Dalam entry kali ini saya nak kongsikan testimoni Collagen Powder dari jenama Shaklee yang menjadi rebutan ramai. Ramai repeat order Collagen Shaklee sebab terbukti berkesan, selamat dan mesra alam.


Shaklee Collagen Powder
Serbuk Kolagen Shaklee / Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder 1:

Kekal awet muda dengan Shaklee Collagen Powder dan Vivix. Artis popular Malaysia Rita Rudaini pun makan Shaklee, bukan hanya untuk kecantikan tetapi juga untuk kesihatan dalaman dan luaran.
 
Rahsia kecantikan Rita Rudaini

Rahsia awet muda Rita Rudaini


Testimoni Shaklee Collagen Powder 2

Hilangkan jeragat dengan Shaklee Collagen Powder. Dapat bonus - kulit lebih lembut dan cerah seluruh badan, sunburn dan kesan calar juga hilang.
Cara cepat hilangkan jeragat

Hilangkan jeragat dengan cepat

Testimoni Shaklee Collagen Powder 3

Hilangkan sunburn / kesan terbakar dengan Shaklee Collagen Powder. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari (7 sachet penggunaan collagen)

Cara hilangkan kesan sunburn dengan cepat

Testimoni Shaklee Collagen Powder 4

Hilangkan jeragat dengan Shaklee Collagen Powder dan Sustained Release Vita-C Plus

Tips hilangkan jeragat berkesan dan mudah


Testimoni Shaklee Collagen Powder 5

Rawat Chicken Pox dan hilangkan kesan parut dengan Shaklee Collagen Powder, Vivix, ESP, Sustained Release Vita-C Plus, Vita-E Complex dan Nutriwhite Cleanser.

Cara hilangkan parut chicken pox & campak

Testimoni Shaklee Collagen Powder 6:

Rawat jeragat dan parut dengan Shaklee Collagen Powder dan Vivix. Lancarkan peredaran darah dengan Shaklee Omega Guard. Bonus - kulit lebih cerah dan gebu, kelihatan lebih muda dari usia sebenar.

Petua kelihatan awet muda


Testimoni Shaklee Collagen Powder 7:

Rawat kulit sensitif dan gatal-gatal pada tangan dengan Shaklee Collagen Powder, kesan boleh dilihat seawal 2 hari.

Petua hilangkan gatal-gatal dengan cepat dan berkesan

Testimoni Shaklee Collagen Powder 8:

Menegangkan kulit muka, mengurangkan kedut dan menghaluskan kulit serta mengecilkan liang pori dengan Shaklee Collagen Powder. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari.
Rahsia awet muda dengan serbuk kolagen


Tangguhkan penuaan dengan Shaklee Collagen Powder
Kesan selepas 21 hari penggunaan Shaklee Collagen Powder
Tangguhkan penuaan dengan Shaklee Collagen Powder
Sebelum penggunaan Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder 9:

Memudarkan parut dan menghilangkan jerawat dalam masa sebulan dengan Shaklee Collagen Powder. Bonus - kulit makin cerah dan pinkish.

Petua hilangkan jerawat dan parut dengan cepat dan berkesan


Testimoni Shaklee Collagen Powder 10:

Kulit muka lembap, liang pori mengecil dan tapak tangan menjadi lembut, kesan seawal 3 sachet (3 hari)

Cara pantas kecilkan liang pori besar

Testimoni Shaklee Collagen Powder 11:

Kulit muka berseri-seri (glowing), bekas jerawat semakin pudar dan tona kulit lebih sekata, kesan selepas 2 kotak berkolagen

cara pudarkan bekas jerawat dengan cepat


Testimoni Shaklee Collagen Powder 12:

Muka berjeragat kronik hilang, muka lebih bersih setelah amalkan Shaklee Collagen Powder dengan konsisten

Cara hilangkan jeragat cepat dengan produk premium


Testimoni Shaklee Collagen Powder 13:

Sakit lutut kronik hilang, sudah boleh jalan dan solat macam biasa asbab konsisten minum Shaklee Collagen Powder.

Cara atasi masalah sakit lutut kronik tanpa suntikan menyakitkan


Testimoni Shaklee Collagen Powder 14:

Sakit lutut sejak kecil hilang, kulit dah tak kering asbab konsisten minum Shaklee Collagen Powder. Kesan seawal 5 sachet.



Sumber:
Club Wanita Ibu Isteri Facebook Group
Freevitamin.my
Farrah Usahawan Shaklee Facebook Page
Ireach

 * Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

Order Shaklee Collagen Powder Sekarang!

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)
Baca: Konsultasi Tip Top (Klik sini)


*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...