Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik Seluruh Malaysia - Jaminan Servis Tip Top :) | Pakar Cantik

Thursday, December 15, 2016

Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik Seluruh Malaysia - Jaminan Servis Tip Top :)

Assalamu'alaikum w.r.t
Sekarang ni Malaysia dilanda tsunami Shaklee. Dekat Facebook penuh newsfeed pasal produk Shaklee. Instagram pun tak kurang hebatnya. Di google pun, bila taip pasal produk Shaklee, beribu keluar list blog dan website yang menjual produk Shaklee.
Ramai pengedar Shaklee rupanya kat Malaysia ni. Yelah, Shaklee bukan setakat offer untung runcit je untuk Pengedar, macam-macam bonus pun ada - Car Bonus, Cash Bonus dan Convention Bonus. Siapa yang tak nak kan? 
Produk high demand; permintaan vitamin Shaklee terlalu tinggi, jadi tak susah pun nak jual vitamin Shaklee ni. Ramai yang dah tahu keberkesanan produk Shaklee dalam mengatasi pelbagai masalah kesihatan dan juga kecantikan. Produk Shaklee dijamin berkesan, selamat dan mesra alam.
Tak hairanlah ramai yang berlumba-lumba jual produk Shaklee. Sebagai pengguna / bakal pengguna produk Shaklee, anda sudah pasti tertanya-tanya: 
Bagaimanakah cara memilih pengedar Shaklee Terbaik?
Anda sudah pasti tidak mahu menjadi seperti seorang akak ni yang kecewa dengan produk Shaklee




Produk Shaklee Mengecewakan | Puan Pasti Tidak Percaya!
Puan mungkin tak percaya tapi Miza ada cerita pasal sorang akak ni yang sangat kecewa dengan produk Shaklee.
Dalam 2-3 hari lepas Miza dapat whatsapp dari sorang akak. Ayat mula- mula dah nampak akak ni stress. Dia kata dia dah beli banyak vitamin Shaklee.
Dah habis beratus ringit dah. Dalam RM 600 jugak la katanya. Ada vitamin C 500mg, Vitamin E Complex, Vivix dan vitamin Shaklee lain.
Dia dah makan dekat 3 bulan dah tapi macam tak ada kesan sangat. Sebab dia study produk Shaklee ni bagus. Research saja cecah RM 1 Billion. Tapi takkan la kesan dia slow sangat macam kura- kura. Beli dah lah mahal.
Huh ! Frust betol !Jadi dia tak puas hati. Dia pun Google la cari pengedar Shaklee yang lain. Tup ! Tup! jumpa blog Miza ni.
Long story short, Miza pun tanya macam mana akak makan ? Sebab dari list produk yang akak ni beli untuk masalah tu MACAM NAK TEPAT DAH.
Akak tu jawab : ” Pengedar tu ajar akak makan ikut botol je Miza. Bila akak tanya dia ulang lagi ‘ ikut botol je’. Jadi akak pun ikut la “
Miza pun ‘sengih’ sambil jawab whatsapp akak ni. End of story….

3 Cara Memilih Pengedar Shaklee Terbaik

1. Layanan Mesra Pelanggan dan Servis Pantas

pengedar shaklee terbaik Malaysia

pengedar shaklee terbaik Malaysia


2. Konsultasi Selepas Belian (After Sale Servis)

pengedar shaklee terbaik Malaysia
pengedar shaklee terbaik Malaysia



3. Pengetahuan Mendalam Tentang Produk Shaklee dan Kesihatan Umum

pengedar shaklee terbaik Malaysia

pengedar shaklee terbaik Malaysia

 

Konsultasi Terbaik Produk Shaklee

Hubungi Miza 0199363759 untuk order Produk Shaklee dengan konsultasi terbaik

Jaminan Miza - cara makan yang betul dan servis tiptop untuk pelanggan Miza :)



*****


Shaklee Independent Distributor
Nor Amizah Azid
SID 1237984 (Mohamed Afiq)
0199363759

Ingin menjana pendapatan bermodal rendah dengan Shaklee?
Sertai Miza dalam group rahsia Miza untuk mengetahui bagaimana Miza menjana pendapatan dari rumah.
Bimbingan diberikan sehingga berjaya mencapai pendapatan yang diingini

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...